tv8 Yemekteyiz programı sunucusu Zuhal Topal herkesi yıktı! Acı habere herkes üzüldü

tv8 Yemekteyiz programı sunucusu Zuhal Topal herkesi yıktı! Acı habere herkes üzüldü

tv8 ekranlarında yer alan ve Türk mutfağının en iyi yemekleriyle ekrana gelen yemekteyiz programının sunucusu Zuhal Topal'ın ailesi de Kahramanmaraş depreminden etkilenenler arasında yer alıyor.

Tüm Türkiye, Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin etkilerini konuşuyor. Günlerdir ülkede yas var. Binlerce kişi hayatını kaybetti. Bölgeden acı haberler de gelmeye devam ediyor.

Zuhal Topal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yürekleri dağladı.

cp5tv-1675952548-7249.jpg

TAZİYE MESAJLARI YAĞDI

Zuhal Topal'ın acısını paylaşan takipçileri ünlü sunucuya taziye mesajları yağdırdı. Zuhal Topal yaptığı paylaşımlarla yürekleri dağladı.

ck3b4-1675952521-8979.jpg

Instagram hesabından dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybettiğini duyuran Zuhal Topal, "Dayım ve kuzenimin cansız bedenlerine ulaştılar. Acıma öfkem, yasıma geride kalanlar için umudum karıştı. Allah'ım yaşam savaşı verenlerini kurtulan tüm vatandaşlarımızın ve canla başla çalışan tüm ekiplerin yardımcısı olsun. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

YÜREĞİNİ DAĞLAYAN ÖLÜM HABERİ

Hayatını kaybeden arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafları yayınlayan ünlü isim, "Bu acının tarifi yok! Giden her can bizim ama daha 2 ay evvel tüm hafta beraber sohbet ettiğimiz, hayatından geçtiğimiz gencecik dünya iyisi Levent'in kaybı yüreğimi dağladı. Allah'ım ailesine sabırlar versin. Rabbim yakınlarını kaybeden herkese güç, derman, sabır ihsan eylesin" notunu yazdı.

BÖLGEDEN ACI HABERLER GELMEYE DEVAM EDİYOR

Öte yandan deprem bölgesinden acı haberler de gelmeye devam ediyor. Gelen bilgilere göre şimdiden ölü sayısı 1999 yılındaki sayıyı geçmiş durumda.

TV kanallarının da geçtiği son dakika gelişmesine göre; ölü sayısı 17 bini geçmiş durumda.